• Darovanie 2%

          • Vážení rodičia.

            Chceli by sme vás požiadať o podporu formou darovania 2% z dane, prípadne vybavením sponzorského príspevku pre materskú školu.

            V minulom roku sme z 2% z dane vyzbierali 2544,79 Eur z čoho sme zaplatili preliezkovú zostavu Panda v sume: 2484 Eur a doplatili sme divadelné predstavenie Múdra sova v mesiaci december v sume: 60,79 Eur.

            Zostatok je 0 Eur.

            V šk.roku 2023/2024 plánujeme z vyzbieraných peňazí z 2% zakúpiť ďalšie hracie prvky na šk.dvor, poprípade získaním finančných zdrojov zo sponzorských darov alebo z projektov.

            Členovia výboru Rodičovského združenia pri Materskej škole Röntgenova 16, Bratislava.

             

             

          • Projekt EDUBEE- včielky samotárky

          • Milí rodičia,

            obraciame sa na Vás s prosbou o súhlas s realizáciou zaujímavého enviromentálneho projeku EDUBEE. Máme záujem zakúpiť interaktívnu didaktickú pomôcku so živými včielkami samotárkami. Ide o samotárske včielky rodu OSMIA. Aj keď majú žihadlo, použijú ho len v život ohrozujúcom stave. To sa ale za bežných okolností nestáva.

            Včielky zakúpime vo forme tzv. kokónov v papierovej liahni. Včielky sa samé začnú liahnuť z týchto kokónov, keď príde na jar ich čas. Počas tohto obdobia je úplne bežné, že včielky pristanú na deťoch a budú im loziť po prstoch. Nemusíte sa báť, že tieto včielky deti poštípu ako by to spravili medonosné včely.

            Informované súhlasy sú k dispozícií u pani učiteliek na triedach

             

             

            Viac informácií nájdete na web stránke: https://www.osmia.sk/edubee-menu

             

            Ďakujeme za spoluprácu